Rosalie de Graaf wint titel Beste Jonge Ondernemer 2019 bij De Jonge 100

Foto: Rosalie de Graaf - RoosArt

DOESBURG – De winnaars van De Jonge 100 zijn zondag bekend gemaakt. De Jonge 100 is dé lijst van Nederlands meest veelbelovende en inspirerende jongeren tot en met 25 jaar. In vier categorieën maakten de jongeren kans op een prijs voor hun prestaties om de wereld een stukje beter, leuker of mooier te maken.

Kunstenares Rosalie de Graaf werd met haar bedrijf RoosArt de meest talentvolle ondernemer van dit jaar.

Rosalie ontdekte het schilderen op haar veertiende en startte anderhalf jaar geleden haar bedrijf RoosArt. De voormalig geneeskundestudent maakt hyperrealistische schilderijen, portretten en wandschilderingen in opdracht. RoosArt haar bekendste werk is een enorme muur met een zoenende Trump en Poetin.

Rosalie reist heel de wereld over voor haar kunst en heeft al groot naam gemaakt in de wereld van street-art. Zo maakte ze afgelopen jaar een tour door verschillende landen in Azië waar ze grijze muren in sloppenwijken omtoverde tot ware kunstwerken. Onlangs werd ze uitgenodigd door het Nationaal Museum in Wenen om daar een werk te maken.

RoosArt zet zich in voor een wereld met meer kleur en heeft als doel in zoveel mogelijk landen een muurschildering te maken.

Naast Rosalie wonnen er nog andere inspirerende jongeren in de andere drie categorieën. Rapper Snelle kwam als grootste idool uit de bus. Frenkie de Jong werd de grootste sporter tot en met 25 jaar en in de categorie Visionairs won Teun Toebes voor zijn stichting voor mensen met dementie.

Kijk voor meer informatie ook op: www.roosartpaintings.com.

Rosalie de Graaf - RoosArt