Kiki Schippers brengt de try-out van haar nieuwe cabaretprogramma “Waar”

Foto: Pleunie van Raak

DOESBURG – Op vrijdag 21 september speelt Kiki Schippers om 20.00 uur de try-out van haar nieuwe cabaretprogramma Waar. Eigenwijs, ontwapenend en kwetsbaar verovert Schippers met haar liedjes ieder publiek.

Schippers kreeg in De Slimste Mens zelfs Maarten van Rossem aan het lachen! Met prijzen op het Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en veel lovende recensies waagt ze zich nu aan haar tweede voorstelling: Waar. Zoekt Schippers het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de keiharde waarheid? De Nederlandse pers was lovend over het nieuwe programma van Schippers. ‘Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig (…) weet te verrassen met onverwachtse wendingen, aldus NRC.

De Telegraaf schrijft :’Veelbelovend debuut (…) Ook het prachtige Erik wil een meisje zijn en het nummer Guus, waarmee ze het publiek totaal op het verkeerde been zet, imponeren.’ De theaterkrant is laaiend: ‘Liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten‘. Cabaret.nl over Kiki Schippers: ‘Ontwapenende zoektocht naar vrijheid (…) Ze is niet bang en toont lef, moeiteloos springt ze van haar persoonlijke wereld naar het grotere plaatje.

Kijk voor meer informatie op www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Vrijdag 21 september, 20.00 uur. Toegang € 13,00. Gasthuiskerk Doesburg, Gasthuisstraat 41, 6981 CP, Doesburg