Feestelijke heropening Aldi Doesburg op 21 september

Foto: Aldi Nederland

DOESBURG – 12 SEPTEMBER 2018 – Vrijdagochtend 21 september wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Burgemeester Keiserplein feestelijk heropend.

De opening wordt verricht door wethouder Ellen Mulder samen met filiaalleider de heer Uffing. Het wordt een bijzondere gebeurtenis.

Heropening Aldi DoesburgDe geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

In verband met de verbouwing is het filiaal gesloten sinds woensdag 12 september. Uiteraard zijn klanten welkom in onze filialen in Dieren en Didam.

De eerste 400 klanten krijgen gegarandeerd een mooie prijs!

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal €20,- aan boodschappen een gratis boodschappentas met een speciale kraskaart. Elke kraskaart bevat gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als soundbars, LED TV’s  of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider de heer Uffing:

“Als team zijn we heel erg trots om iedereen in ons vernieuwde filiaal te mogen verwelkomen. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Doesburg.”

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke, verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

Parkeren en openingstijden

De vernieuwde winkel aan het Burgemeester Keiserplein 49 beschikt over zo’n 100 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.