Humanitas Samen Sterker biedt een luisterend oor aan mannen die seksueel zijn misbruikt

Foto:

RHEDEN – Mannen die seksueel misbruikt zijn voelen zich verward over hun identiteit en hebben vaak moeite om hun weg in het leven te vinden en te gaan.

Humanitas Samen Sterker biedt een luisterend oor aan mannen die seksueel zijn misbruikt. Verslaving aan seks, porno en drugs zijn gevolgen waar mannen vaak last van hebben. Schaamte en schuldgevoel maken praten over wat je is overkomen moeilijk. De ervaring leert dat praten echt helpt. En als je er aan toe bent is er van tijd tot tijd de mogelijkheid om lotgenoten in een groep te ontmoeten.

Seksueel misbruik is levenslang op zoek

In april 2023 start er een open lotgenotengroep in Dorpshuis Rheden, een plek waar je iedere 4 weken terecht kan om ervaringen te delen met andere mannen.

Een ervaringsdeskundige vrijwilliger begrijpt als geen ander wat je als slachtoffer meemaakt. Zet een eerste stap en neem contact op via de mail of telefonisch. Humanitas Samen Sterker via website www.man-en-misbruikt.nl of 06-51752214.

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden 06-11087527.