Aanhankelijke Waldo wil graag een nieuw thuis

Foto:

REGIO – Waldo is een gezellige kater die graag geaaid wordt, ondanks zijn leeftijd, hij is geboren op 24.11.2010, heeft hij nog flink wat energie. Waldo is aanhankelijk en komt gezellig in je nek hangen, hij is gewend om naar buiten te gaan en brengt daar ook veel tijd door, handig om te weten is, dat hij zelf deuren open kan maken.

Waldo wordt niet geplaatst bij kinderen onder de 14 jaar en moet op den duur naar buiten kunnen. Waldo krijgt voor zijn gevoelige darmen nu speciaal voer Gastro Intestinal, mogelijk kan hij in een huiselijke setting (na verloop van tijd) weer op normaal (senior) voer.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat poes Waldo.

Diernummer: 32413

https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/waldo/

Heeft u interesse? Geeft u Waldo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden 06-11087527.

Meer: