Twee medailles voor Gymnastiekvereniging Unitas Doesburg!

Foto: Unitas Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 26 januari heeft de eerste turnwedstrijd van de 6e divisie plaatsgevonden in Doetinchem. Voor Unitas een dag met maar liefst tien turnsters die in actie kwamen.

In de eerste ronde was het de beurt aan de categorie instappers, voor deze meiden hun aller eerste wedstrijd. En wat hebben zij het goed gedaan: Merle Bonne werd 4e, Hanna Damen 7e en Alicia Reijnders 10e.

Daarna was het de beurt aan de pupillen 1. In deze categorie behaalde Buket Soydan een bronzen medaille en Pien van Ree een zilveren medaille. Ook Bloem Brinkhuis turnde een goede wedstrijd en werd 9e. Fenne Wallerbos heeft voor de aller eerste keer een koprol op de balk gedaan en behaalde hiermee een mooie 12e plaats.

In wedstrijd 3 turnde Sari Linn Kaal en Rana Cavé hun wedstrijd. Sari behaalde een knappe 14e plaats en Rana werd 11e met een hele mooie balk oefening.

In de laatste ronde was het de beurt aan Renske Lieftink. Zij turnde drie goede toestellen met uitzicht op een medaille maar bij het laatste toestel maakte zij een foutje waardoor zij uiteindelijk een knappe 4e plaats behaalde.

Alle meiden hebben weer super goed gepresteerd en het bestuur en de leiding feliciteren alle deelnemers met het behaalde resultaat.

 

Cookieinstellingen