Winter Montmarte markt Doesburg op zondag 17 november

Foto: rheden.nieuws.nl

DOESBURG – Zondag 17 november wordt er een speciale Winter Montmartre markt georganiseerd, de zes zomeredities van de Montmartre markten afgelopen zomer waren een groot succes.

De Winter Montmartre Markt is in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt.

Op deze markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de Kerst.

Joie De Vivre

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en verwarm je en luister naar Pierre et Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel ‘Joie De Vivre’

De Montmartre markt is op zondag 17 november van 11.00 – 16.30 uur. Volgend jaar gaat de Montmartre markt het vijfde seizoen in en wel op de laatste zondagen van april, mei, juni, juli, augustus en september. Info via [email protected].