Four Aces Guitar Quartet op het Gitaristenpodium

Foto: Four Aces Quartet

DOESBURG – Op zondag 21 oktober staat het Four Aces Quartet op het podium van de Gasthuiskerk in Doesburg en brengt gitaarmuziek van de bovenste plank naar Doesburg.

Een warme nazomeravond op een terras in het Italiaanse Verona, vier mannen en evenveel glazen wijn. Meer was er niet nodig om het Four Aces Quartet het eerste leven in te blazen. Bart, Menno, Inti en Stein brengen op zondag 21 oktober om 15.00 uur gitaarmuziek van de bovenste plank, in alle mogelijke stijlen en speciaal voor het kwartet geschreven. Uit Vlaamse klei opgetrokken, maar van wereldformaat.

Ze haalden oude vriendschappen aan, terwijl er nieuwe ontstonden bij de zoektocht naar nieuwe klanken, beelden en verhalen. Stuk voor stuk inspirerende mensen die voor de sprankelende vonk hebben gezorgd en maakten dat ze het beste uit zichzelf naar boven haalden. Vol trots presenteren de Four Aces dan ook het muzikale resultaat.

Met het maken van hun laatste CD liep een opwindend hoofdstuk ten einde, maar de herinneringen zijn nu vereeuwigd. Daarmee gaat de odyssee gewoon door, nieuwe dromen, verhalen en reizen tegemoet. De vier bedanken hier voor ook hun geliefden, familie en vrienden, en de componisten die met ze in zee gingen: dankjewel, thank you, grazie mille, merci beaucoup, hvala, tack en toch ook een beetje arigatou gozaimashita …

Zondag 21 oktober, 15.00 uur. Toegang € 15,00. Tickets via de website.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.gasthuiskerkdoesburg.nl/