Promotie voor Doesburg door bedandbreakfastwereldwijd.nl

initiatiefneemsters samen met eigenaresse B&B Hartesteijn (v.l.n.r.: Myrthe Warmenhoven, Saskia Wurfbain, Jannette Ras
Foto: www.bedandbreakfastwereldwijd.nl

DOESBURG – Onlangs brachten de initiatiefneemsters van de website bedandbreakfastwereldwijd.nl een bezoek aan Doesburg. Zij maakten blogs en vlogs over Doesburg en B&B Hartesteijn in het bijzonder. Met de blogs en vlogs inspireren zij B&B-liefhebbers voor een weekend weg in Doesburg.

Jannette Ras en Myrthe Warmenhoven maakten vlogs in B&B Hartesteijn om de beleving van de B&B optimaal over te brengen. Daarnaast brachten zij een bezoek aan De Waag, Het Arsenaal 1309, het Mosterdmuseum, de Martinikerk en de IJsselkade. In hun blog wordt daarnaast ook restaurant De Liefde en eetgelegenheid De Bonte Hond genoemd.

www.bedandbreakfastwereldwijd.nlDe website bedandbreakfastwereldwijd.nl is sinds augustus online. Met het onlineplatform brengen Jannette en Myrthe Nederlandstalige B&B-eigenaren wereldwijd samen met B&B-liefhebbers. Persoonlijk contact tussen de B&B-eigenaar en de B&B-liefhebber staat daarbij centraal. Door middel van blogs en vlogs inspireren zij B&B-liefhebbers tot een vakantie en vergroten zij de online zichtbaarheid van Nederlandse B&B-eigenaren wereldwijd.

Hieronder is een vlog te zien die Jannette en Myrthe maakten tijdens hun bezoek in Doesburg. Benieuwd naar meer? Bekijk de website www.bedandbreakfastwereldwijd.nl

Kijk voor meer informatie op:

  1. Website www.bedandbreakfastwereldwijd.nl
  2. Blog over Doesburg: http://www.bedandbreakfastwereldwijd.nl/2017/10/17/een-weekendje-doesburg/
  3. Alle vlogs over Doesburg: http://www.bedandbreakfastwereldwijd.nl/vlog/
  4. Over Jannette en Myrthe: http://www.bedandbreakfastwereldwijd.nl/over-ons/