Arsenaal Asperge Event

Foto:

Restaurant Het Arsenaal 1309 organiseert Vrijdag 21 April, in samenwerking met Lindenhoff Baambrugge en Aspergeboerderij De Stokhoven, het Arsenaal Asperge Event! Vanaf 17.00 uur kunt u reserveren voor dit culinaire vijf gangen diner en kost slecht 59,- pp excl. Drank arrangement.

Restaurant Het Arsenaal 1309 staat bekend om zijn duurzaamheid, koken van Nederlandse bodem met zoveel mogelijk lokale producten, weten waar en hoe de groenten geteeld zijn en hoe dieren geleefd hebben. Chef Patron Björn de Waal gaat je tijdens dit vijf gangen Diner meenemen in de verrassende smaak van de witte Asperges.

Al jaren doet Restaurant Het Arsenaal 1309 zaken met de Achterhoekse Aspergeboerderij De Stokhoven die reeds 25 jaar dit kwaliteitsproduct van de blanke zandgronden maakt. 

Met de bijpassende Aspergewijn Francoise van Wijnboerderij Montferland uit Genderingen en een unieke huisgemaakte Botanisch arrangement voor de niet alcoholische liefhebber beleeft u een verrassende avond in dit mooie oude Klooster van Doesburg.