Wijkfestival Hart van Beinum op zaterdag 1 oktober

Foto: Sporthal Beumerskamp Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 1 oktober is er van 11.00 – 15.00 uur een wijkfestival in Sporthal Beumerskamp in Doesburg. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Het centrum van Beinum is aan vernieuwing toe en hiervoor is een groot participatietraject opgetuigd. Zaterdag is er in sporthal Beumerskamp de mogelijkheid om de uitkomsten van de enquête en de lijst met uitgangspunten voor de ontwerper in te zien.

Verder kan men schetsen met deskundigen, meepraten over de gewenste sfeer van het centrum en meer horen over het verdere verloop. Tenslotte is er de mogelijkheid een laatste ‘hartenwens’ achter te laten, die de gemeenteraad kan meenemen in haar besluit over het lijstje met uitgangspunten voor het uiteindelijke ontwerp.

Graag tot zaterdag tijdens deze inloopbijeenkomst in sporthal Beumerskamp op Beinum!

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.