SGRD presenteert routeboek ‘Samen op weg.’

Foto: Frans_Schilderman

DOESBURG – Aangezien de Stichting Gehandicaptenraad Doesburg dit jaar twintig jaar bestaat waren er plannen ontwikkeld om dit samen met haar achterban te vieren.

Het hoogtepunt had de jaarlijkse scootmobieltocht in mei moeten worden, gevolgd door een gezellige samenkomst in Ontmoetingsruimte Grotenhuys met de presentatie van het routeboek ‘Samen op weg’. Helaas gooide ook hier corona roet in het eten.

Volgend jaar kunnen de scootmobieltocht en feestelijkheden ingehaald worden, maar om het routeboek een jaar op de planken te laten liggen, vonden we als SGRD erg jammer. Gelukkig waren burgemeester Loes van der Meijs en wethouder Birgit van Veldhuizen bereid om mee te werken aan een toch feestelijke ‘op afstand’ georganiseerde presentatie van het routeboek. Op 15 juni is het routeboek, gedrukt op weerbestendig materiaal, aan burgemeester en wethouder voor het stadhuis van Doesburg gepresenteerd.

Of u er net zo blij mee kunt zijn, kan u zelf ervaren door het boekje aan te vragen bij het secretariaat van de SGRD: mail: [email protected] of tel: 0628587872.

Ook is dit mogelijk het boek via een formulier op de website; https://gehandicaptenraaddoesburg.org/mobiliteit-routeboek.