Getuigen gezocht: Woninginbraak Rietmaat te Doesburg

Foto:

DOESBURG – De politie onderzoekt woninginbraak Rietmaat te Doesburg.  Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De inbraak is gepleegd op maandag 15 juni 2020 tussen 02:20 uur en 02:30 uur in de Rietmaat ter hoogte van de Breedestraat te Doesburg.

Toedracht: Aan de achterzijde van de woning werd een raam open gebroken

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of meerdere personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze overval, neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren’-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen. Meer informatie vindt u ook op: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html.Klik hier om te reageren