Op maandag 29 mei start in Doesburg een gratis programma voor werkzoekenden ouder dan 45 jaar

Foto: Bezoek Doesburg

Op je 45e ben je pas op de helft van je werkende leven. Je hebt een berg aan werkervaring én levenservaring die jou uniek maakt en onderscheidt van alle andere werkzoekers. En dat vergt ook een andere aanpak als je op zoek bent naar nieuw werk.

Stevig staan op weg naar werk

Werk zoeken is best een eenzaam beroep. Samenkomen met gelijkgestemden, overleggen, tips en contacten uitwisselen en nieuwe ideeën opdoen geeft energie en zorgt voor een positieve mindset. En dat zijn twee belangrijke voorwaarden voor een stevige basis als je op weg bent naar nieuw werk.

Doe gratis mee met de training BaanBreker

Op maandag 29 mei start er in Doesburg een uniek en gratis programma voor werkzoekenden die ouder zijn dan 45 jaar. Je onderzoekt wat jou uniek maakt. Zo kun je je toekomstige werkgever precies vertellen wat je specifieke kwaliteiten, competenties, opleidingen, werkervaring, jouw aanpak en jouw waarden en normen zijn.

Zo werkt het

De training bestaat uit 7 online sessies die je volgt met een groep werkzoekenden uit de regio. Het is dus wel handig om een computer tot je beschikking te hebben. Het traject doorloop je in zijn  geheel met een vaste groep mensen. Meld je je aan, dan is het wel de bedoeling dat je het traject af maakt. Jullie hebben elkaar nodig!

Meld je aan voor proeverij op 15 mei

De eerste kennismaking is op 15 mei. Je kunt dan bekijken of het programma bij je past. Meld je aan door een mail te sturen naar: [email protected]. Alle info over BaanBreker op een rijtje:

  • Online trainingen / bijeenkomsten die je
    helpen aan (ander) werk.
  • Startdatum maandag: 29 mei
  • Duur: 7 weken.
  • Laatste bijeenkomst: 10 juli.
  • Proeverij: 15 mei.
  • Aanmelden en vragen: [email protected].
    Meer informatie: www.hetisnetwerken.nu.