Wethouder en klanten onder de indruk van vernieuwde Aldi in Doesburg 

Foto: Aldi Nederland

DOESBURG – Vanochtend stonden de eerste klanten al om half acht verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Burgemeester Keiserplein in Doesburg.

Wethouder Mulder sprak de aanwezigen toe:

“Het is ontzettend fijn dat Aldi een nieuw concept heeft doorgevoerd. Het ziet er echt fantastisch uit! Ik ben dan ook zeer trots dat we hier zo’n mooi filiaal hebben”.

De zoons van filiaalleider Uffing openden samen met wethouder Mulder officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel.

Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. Fantastische winkel! werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten vele prijzen weg, van soundbars, LED TV’s  tot de hoofdprijs van 250 Euro. Deze werd uitgereikt aan de familie Schuurman uit Drempt. Ze zijn vaste klanten. “We zijn heel blij met de prijs, het komt zeker goed van pas. We vinden Aldi een voordelige en superfijne winkel. Het is nu nog een fijnere winkel geworden”, aldus de enthousiaste prijswinnaars.

Heropening Aldi Doesburg

Het bleef de gehele dag een drukte van belang.

De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.

Filiaalleider Uffing:

“Wat een mooie start van deze feestelijke dag om Aldi in Doesburg te mogen openen. Klanten zien een compleet andere winkel, nieuwe inrichting èn meer producten. Vanaf vandaag worden hier zeven dagen per week verse broodjes gebakken. Ik nodig iedereen van harte uit te komen en wens iedereen veel winkelplezier”.

Foodtruck met Aldi-producten

De Foodtruck die bij deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Nadruk op verse producten

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten – de trots van Aldi – geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

A-merken én duurzaam

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi. Naast een duurzaam assortiment worden de filialen zo duurzaam mogelijk ingericht. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

Openingstijden en parkeren

De vernieuwde winkel aan het Burgemeester Keiserplein 49 beschikt over zo’n 100 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.