Nieuwe barber in Only for Men Doesburg

Foto: Only for Men Doesburg

DOESBURG – Na ruim 7 jaar geeft barber Bennie de instore barbershop aan de Barend Ubbinkweg door aan Mireille Berendsen. Sinds de kappers in Nederland weer open mogen, voorziet Mireille’s Barbershop de Doesburgse mannen weer van een nieuw kapsel of netjes bijgepunte baard.

“Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan!” Zegt Mireille over haar ondernemersavontuur in de Only for Men Mensperience store. “Ik heb in het verleden met Bennie samengewerkt en kwam zelf altijd al in de winkel met mijn partner. Het ondernemerschap begon bij mij te kriebelen, dus kwam deze kans op precies het juiste moment!”

In één keer klaar

In de toekomst is het de bedoeling dat ook uitgebreide scheerbehandelingen een optie zijn naast de bestaande baardbehandeling. “Ik vind het heerlijk om ervoor te zorgen dat iedere man het beste uit zichzelf kan halen. Of dit nu met een nieuw kapsel is of het netjes bijwerken van de baard. We willen verrassen!”

Om de opening te vieren, ontvangen klanten bij Only for Men Doesburg de hele maand juni een voucher voor een knipbeurt (t.w.v. 27,50) bij besteding van 199,95.

5 dagen per week open

Van dinsdag tot en met zaterdag is de barbershop de winkel geopend. “Mijn collega Cindy en ik knippen natuurlijk niet alléén mannen, maar we zitten niet voor niets in een mannenkledingzaak.”

Openingstijden:

  • Di – Woe: 11.00 uur – 18.00 uur
  • Do – Vr: 11.00 uur – 20.00 uur
  • Za: 10.00 uur – 16.00 uur

Een afspraak maken helpt om de RIVM richtlijnen te kunnen handhaven. Dit kan telefonisch via 0313 – 783 000 of online via 1kapper.nl.

Meer informatie over de Mensperience store in Doesburg vind je via de website.

Only for Men Doesburg

Cookieinstellingen