Honkbaljeugd van The Animals Dieren start met zaaltraining

Foto: The Animals - Honk- en Softbalvereniging Dieren

DIEREN – De aspiranten van The Animals zijn kampioen honkbal geworden in de derde klasse. Komend seizoen starten zij in de 2e klasse.

De veldwedstrijden beginnen medio april weer, daarom zijn nu de zaaltrainingen weer begonnen. Omdat het team een klasse gepromoveerd is, moeten en willen ze stevig aan de bak. Daarnaast mag het honkbal in onze regio zich weer verheugen in meer belangstelling. Er komen gelukkig weer meer nieuwe honkballers bij. Om zo beter en meer te kunnen trainen zijn twee trainingsdagen beschikbaar gesteld door de vereniging en haar sponsoren.

De zaaltrainingen zijn gestart en worden gehouden in de sportzaal aan de Huyghenslaan te Dieren. De trainingsdagen en -tijden zijn: dinsdag van 17.00 t/m 18.30 uur en vrijdag van 17.00 t/m 18.00 uur.

The Animals kennen geen ledenstop, zij zijn juist nieuwe teams aan het formeren met gemengde leeftijden, zowel jongens en meiden. Daarmee heerst er een veilige, ontspannen sfeer waarin goed getraind en veel geleerd kan worden. Maar nog veel belangrijker er wordt heel veel met elkaar gelachen en na de training gaat iedereen weer met een fris hoofd naar huis.

Als je geïnteresseerd bent, kun je altijd komen meedoen. Je bent van harte welkom! Je hoeft alleen maar zaalschoenen en makkelijk zittende sportkleding mee te nemen.

Wie zin heeft om te gaan honkballen of softballen gaat naar de website van The Animals; www.theanimals.nl of stuurt een mailtje naar [email protected]

The Animals Dieren