Aadje piraatje viert Sinterklaas in de Gasthuiskerk

Foto: Ton Meijer

DOESBURG – Kinderen spelen op woensdag 4 december om 15.00 uur de hoofdrol in de Sinterklaasvoorstelling van Aadje Piraatje / Ton Meijer. In een Sinterklazige vertelvoorstelling vertelt hij met de hulp van de kinderen verhalen. De voorstelling eindigt met het Sinterklaasverhaal.

Alle kinderen mogen als piraat komen; dat komt aan het eind van de voorstelling heel goed van pas!

Ton Meijer is afgestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht als acteur en docent dramatische vorming. Hij heeft alle hoeken en gaten van zijn vak verkend: hij heeft in tv series gespeeld, met theatergezelschappen opgetreden en geacteerd in het bedrijfsleven. De laatste tien jaar is Ton steeds meer zijn eigen vorm gaan vinden.

Kindervoorstellingen

De voorstellingen over Aadje Piraatje zijn gebaseerd op de boeken van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Acteur Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. De voorstelling kan worden begeleid door drie musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Ton Meijer speelt circa 200 jeugdvoorstellingen per jaar in theaters, bibliotheken en scholen in Nederland en België. Dit betreft vaak voorstellingen die zijn gebaseerd op bekroonde kinderboeken. Meijer treedt ook op met klassieke musici, waaronder leden van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Woensdag 4 december 15.00 uur. Toegang  € 7,50.

Kijk voor meer informatie ook op: www.gasthuiskerkdoesburg.nl.