Laatste Doesburgse jazzcafé in de foyer van Gasthuiskerk Doesburg

Foto: Blue River Jazzband

DOESBURG – Op maandag 2 december om 19.30 uur is de Blue River Jazz Band de laatste gast op het maandelijkse jazzcafé van Gasthuiskerk Doesburg. De Blue River Jazzband, met in de gelederen cornettist Rob Duis, speelt naast een repertoire van bekende klassiekers als Basin Street Blues, Blue River of I’m crazy ’bout my Baby ook een aantal min of meer ‘vergeten melodieën’.

De band ziet de manier waarop wordt gemusiceerd als een combinatie van minder dwingende arrangementen met voor de musici een heleboel vrijheid.

Jazzcafé wordt muziekcafé

Het is overigens het laatste jazzcafé in de foyer van de Gasthuiskerk in deze vorm. De succesvolle serie startte op vrijdag de 13e! maart 2015 met de opzwepende funky jazz van Dr. Swingplanck, niet toevallig ook met Rob Duis aan boord. Duis is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter de maandelijkse concertreeks. Het jazzcafé maakt plaats voor een maandelijks muziekcafé, dat op donderdag 16 januari om 19.30 van start gaat met een optreden van de folkband Boanna Boyne.

Ook voor die muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay as you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

Maandag 2 december, 19.30 uur. Toegang gratis.

Kijk voor meer informatie ook op: www.gasthuiskerkdoesburg.nl.