Jonah Falke te gast bij leescafé 13 november

Foto: Jan Willem Kaldenbach

DOESBURG – Schrijver en columnist Jonah Falke is op woensdag 13 november om 10.00 uur te gast tijdens het leescafé van Gasthuiskerk Doesburg. In overleg met Falke werd een gepland optreden op zondag 8 september wegens omstandigheden geannuleerd.

De schrijver en columnist heeft aangeboden in plaats daarvan tijdens het maandelijkse leescafé te komen vertellen over zichzelf en over zijn nieuwe boek De mooiste vrouw van de wereld, dat zich deels in Doesburg afspeelt.

In het maandelijkse leescafé van Gasthuiskerk Doesburg gaat het over romans en gedichten, fictie en non-fictie,  dagbladen, glossy’s en magazines. Boek en Buro Doesburg presenteert de laatste literaire oogst en wie wil kan vertellen over een boek van zijn of haar keuze. Gastvrouw is schrijfster en columniste Tineke Beishuizen.

Tijdens het Leescafé liggen op een lange tafel de laatste nieuwe boeken uitgestald. Dat nodigt uit om samen te praten. Over boeken en over schrijvers, onder het genot van een kopje koffie of thee. U kijkt op uw gemak of de stijl, het verhaal, of het genre u aanspreken en kunt steeds rekenen op interessante, verbazingwekkende en mooie nieuwe boeken. De boeken zijn ook te koop, maar dat is niet het uitgangspunt.

Woensdag 13 november, 10.00 uur. Toegang gratis.

Kijk voor meer informatie op www.gasthuiskerkdoesburg.nl.