Eten voor het goede doel tussen de kledingcollectie van Only for Men

Foto: Dineren Tussen De Kleren Doesburg

DOESBURG – Geniet op zaterdag 30 november van heerlijke gerechten in een unieke setting tussen de kledingcollectie van Only for Men in Doesburg. De Mensperience store wordt deze avond omgetoverd tot een chique pop-uprestaurant ter ere van het goede doel, de stichting Mannen voor Mannen.

Tijdens ‘Dineren tussen de Kleren’ genieten restaurantbezoekers van een volledig verzorgde avond met een uitgebreid 4-gangendiner met winterse touch, muzikaal entertainment en heerlijke wijn. Ontdek hoogstaande gerechten met ingrediënten van het seizoen, bereidt door een bevlogen chef-kok. Een plek aan tafel reserveren kan voor €39,95,-. Te betalen na afloop van de avond. Alle opbrengsten van dit bijzondere diner worden gedoneerd aan de stichting Mannen voor Mannen.

Stichting Mannen voor Mannen

Only for Men vertegenwoordigt de mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor mannen die zich in een minder positieve positie bevinden. Er is gekozen om tegen prostaatkanker te vechten omdat dit één van de meest voorkomende ziektes is onder mannen. Wil jij samen met Only for Men een vuist maken tegen prostaatkanker? Kom dan met ons dineren op 30 november. Mocht je meer willen doneren, is dat altijd mogelijk!

Kan je niet komen dineren? Dan is het ook mogelijk om een bijdrage te doneren op NL09ABNA 0612 7465 85 t.n.v. Mannen voor Mannen Stichting.

Voorgaande editie in Rosmalen groot succes

Afgelopen juni werd er in Rosmalen ruim €2.500,- opgehaald met het chique pop-up restaurant in de winkel. Samen genoten de gasten van ’s zomerse gerechten en leverden zij met liefde een bijdrage aan de bestrijding van prostaatkanker.

Het programma van Dineren tussen de Kleren:

  • Aanvang: 20.00 uur
  • Adres: Barend Ubbinkweg 9, 6981 EC Doesburg
  • Parkeren: Gratis voor de deur

Wil jij aanschuiven, lekker eten én het goede doel steunen? Schrijf je dan in op https://www.onlyformen.nl/restaurant-doesburg/! Only for Men verwelkomt je graag!

Over Only for Men

Bij Only for Men vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de 15 fysieke winkels als op de webshop kun je terecht voor een omvangrijke collectie in casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. De formule maakt zich bovendien op allerlei manieren sterk voor de mannen. Dat bewijst Only for Men onder andere met de mannelijke openingstijden, de spectaculaire events en scherpe acties. Kijk voor meer informatie op www.onlyformen.nl.