Drie acts op open podium Gasthuiskerk Doesburg van november

Foto: Gasthuiskerk Doesburg

DOESBURG – Op het open podium van Gasthuiskerk Doesburg zijn op zondag 3 november vanaf 14.30 uur drie acts te bewonderen.

De akoestische band KEK, wat staat voor Klein en Kwetsbaar, brengt met heel veel plezier herkenbare muziek. KEK doet dat met akoestische bas, gitaar, piano en meerstemmige zang.

(Tekst gaat verder onder de foto)

KEK - Gasthuiskerk Doesburg

Lieneke Gaakeer - Gasthuiskerk DoesburgLieneke Gaakeer zingt op 3 november slechts 1 nummer. Onder haar artiestennaam Eudaimonia brengt Lieneke onder begeleiding van een soundtrack het nummer Goodbye.

De derde act is de band Tinnef, die in een bezetting drums, gitaar, zang en contrabas een divers repertoire speelt. Dat repertoire varieert van eigen originals & traditionals in een ‘rotzooi-mix’ van stijlen en talen tot een Belgische ballade in het Limburgs of het nummer Der Hund in het Google Deutsch. De Arnhemse formatie speelt akoestische, elektrisch, covers en originelen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Tinnef - Gasthuiskerk Doesburg

Gasthuiskerk Doesburg organiseert sinds 2015 elke eerste zondag van de maand een open podium tijdens de Doesburgse Culturele Zondag. Ben je zanger of muzikant, alleen of in een groep of band, wil je voordragen uit eigen werk of doe je aan standup comedy? Het open podium van Gasthuiskerk Doesburg is een uitgelezen kans om jezelf of je werk te tonen of te laten horen. Wil je meedoen? Neem contact op via 06 34244543 of vul het formulier in op gasthuiskerkdoesburg.nl. Deelname is gratis.

Zondag 3 november, 14.30 uur. Toegang gratis.

(Foto’s: PR Gasthuiskerk Doesburg)