Doesburgse Kadedagen ook zondag 22 september nog te bezoeken

DOESBURG – Zaterdag 21 en zondag 22 september zijn de jaarlijkse Doesburgse Kadedagen, de IJsselkade in Doesburg staat vol met een streekproductenmarkt en een grote creatieve en kunstzinnige markt. Ook dit jaar zijn er weer de Badeendjesrace, Kids Living Statues en een modeshow.

Afgelopen zaterdag was het prachtig weer, dat zorgde dat er direct bij de opening al vele bezoekers langs de kramen struinden, naar de modeshow keken of de kinderen van Kids Living Statues bewonderden.

De Rotaryclub Doesburg verkocht zaterdag maar ook nog zondag loten gekoppeld aan een badeend. De verkochte badeenden worden in een grote big-bag op zondag los gelaten in de IJssel bij de kade en voortgestuwd door een waterstraal van de brandweer richting gaan de badeenden richting de finish. De eerst aankomende genummerde badeend wint de Hoofdprijs. De opbrengst van de verkoop van de badeenden gaat dit jaar naar Stichting Jarige Job.

Natuurlijk werd de innerlijke mens niet vergeten er waren diverse foodtrucks met koffie, drankjes en/of etenswaren. Tevens waren op diverse plaatsen muziek optredens. In de haven waren vele historische schepen te bewonderen, of oude ambachten bij de oude GTW loods. Voor de kinderen waren er sport en dansactiviteiten op het sportpodium.

Voor meer informatie kijk op : www.doesburgsekadedagen.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.