Gehandicapten Raad Doesburg organiseert Drive-in.

Foto: Stichting Gehandicapten Raad Doesburg

DOESBURG – Stichting Gehandicapten Raad Doesburg organiseert tijdens de Week van de Toegankelijkheid een Drive-in in het Meulenhuus. De film wordt vooraf gegaan door de uitreiking van het jaarlijks toegankelijkheidsrapport aan leden van het Doesburgs College.

Op woensdagmiddag 9 oktober, in de week van de Toegankelijkheid, biedt de SGRD haar jaarlijks toegankelijkheidsrapport aan, aan leden van het Doesburgs College. Leuk detail, dit jaar heeft burgemeester van der Meijs als stagiaire meegeholpen aan het rapport, door met mensen van de SGRD het stadhuis te schouwen aan de hand van schouwlijsten ‘nieuwe stijl’.

Na het aanbieden van het rapport is het dan tijd voor een leuke, gezellige film. Dit jaar zijn we in het Meulenhuus, de Drive-in is bedoeld voor iedereen met een handicap en/of chronische ziekte en eventuele begeleider. U kunt indien nodig, naar binnen rijden met uw hulpmiddel. De toegang is gratis, net als de koffie en de thee.

Dus kom woensdagmiddag 9 oktober naar het Meulenhuus, Bergstraat 48, Doesburg de aanvang is om 14.00 en de zaal gaat om 13.30 open. De deelnemers maken er een gezellige middag van!

Wel graag opgeven via emailĀ evenementen@gehandicaptenraaddoesburg.org of telefonisch op 06 – 3868 1047.

Stichting Gehandicapten Raad Doesburg