Tineke Beishuizen gastvrouw Doesburgs leescafé

Foto: Tineke Beishuizen

DOESBURG – Schrijfster en columniste Tineke Beishuizen is de gastvrouw van de nieuwe serie leescafé’s in Gasthuiskerk Doesburg. Tijdens de maandelijkse leescafé‘s gaat het over romans en gedichten, fictie en non-fictie, maar evenzogoed over dagbladen, glossy’s en magazines.

Boekhandel Boek en Buro Doesburg presenteert de nieuwe literaire oogst. De nieuwe serie leescafé’s starten op woensdag 11 september om 10.00 uur en zijn gratis toegankelijk.

Op een lange tafel liggen in de foyer van Gasthuiskerk Doesburg de laatste nieuwe boeken uitgestald. Dat nodigt uit om samen te praten, onder het genot van een kopje koffie of thee. U kijkt of de stijl, het verhaal, of het genre u aanspreken en kunt steeds rekenen op interessante, verbazingwekkende en mooie nieuwe boeken. Die zijn te koop, maar dat is niet het uitgangspunt.

De leescafé’ s in de eerste helft van het seizoen 2019/2020 zijn op de woensdagen 11 september, 16 oktober, 13 november en 11 december, steeds om 10.00 uur.

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.