Stichting Litania opent winkel in Doesburg

Foto: Stichting Litania

DOESBURG – Stichting Litania zet zich in om kinderen die net even anders zijn, te ondersteunen door middel van materialen die niet vergoed kunnen worden door zorgverzekeraar of gemeente ( WMO).

De stichting heeft daarvoor een aantal winkels waarin zij tweedehandskleding en spulletjes verkopen. De opbrengst komt volledig ten goede aan stichting Litania. Met het geld kopen zij middelen waarmee het leven van deze kinderen een stuk makkelijker of aangenamer gemaakt kan worden.

Naast twee winkels in Hengelo en één in Brummen hebben ze nu ook een pand gevonden in Doesburg.

Opening woensdag 3 juli 2019

U bent van harte welkom aan de kraakselaan 93. Vanaf 10.00 uur staat de deur open voor bezoekers.
Iedereen is welkom voor een kennismaking en een kopje koffie. De winkel is open tot 16.00 uur.

Vrijwilligers gezocht

De stichting draait geheel op de inzet van vrijwilligers. Ze proberen elke woensdag t/m zaterdag open te zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Wilt u een steentje bijdrage aan een leuke gezellige stichting neem dan contact op via [email protected] of ga langs.

Waarom Doesburg?

“Het is een prachtige stad en wij krijgen als stichting ook aanvragen uit Dieren en we ondersteunen de ruitervereniging Zandewierde in Wehl. En Doesburg zit er een beetje tussenin. Misschien krijgen we hierdoor ook weer meer bekendheid en kunnen we nog meer kinderen ondersteunen

De verwachting is dat we een hele gezellige tijd krijgen in Doesburg. En dat we nog meer kinderen kunnen helpen.
In de winkel zelf is het belangrijkste dat er aandacht is voor iedereen” aldus Petra Blom, Penningmeester van Stichting Litania.

Meer informatie is te vinden op www.stichtinglitania.nl