5e editie van ZOOM! Kamermuziekfestival van start!

Foto: ZOOM! Kamermuziekfestival 2019

RHEDEN/ROZENDAAL/DOESBURG – Van 29 mei tot en met 2 juni 2019 vindt de 5e editie van ZOOM! Kamermuziekfestival plaats op en rond de Veluwezoom. Van woensdag tot en met zondag, geven de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun (internationale) gasten bijzondere kamermuziekconcerten op prachtige locaties in Rheden, Rozendaal en Doesburg.

ZOOM! is een jaarlijks terugkerend klassiek-muziekevenement op internationaal topniveau, geprogrammeerd door de musici van het bekende Ruysdael Kwartet. Zij zijn er trots op dat ze opnieuw topmusici uit binnen- en buitenland kunnen presenteren in de prachtige omgeving van de Veluwezoom en de IJssel.

Naast de bijzondere concerten zijn er ook speciaal voor het festival gemaakte voorstellingen en educatieprogramma’s voor kinderen en scholieren van het voortgezet onderwijs. Voor amateurensembles en studenten van het conservatorium geven de aanwezige internationale topmusici masterclasses.

Ten slotte kunt u op de zondagmiddag op de fiets het landschap en de verborgen juweeltjes van de omgeving ontdekken tijdens het fietsrouteconcert, met optredens op acht bijzondere locaties.

Kijk voor meer informatie en het programma op: https://www.zoomfestival.nl/