Laatste open podium Gasthuiskerk voor de zomerstop

Foto: Gasthuiskerk Doesburg

Het open podium van Gasthuiskerk Doesburg gaat op zondag 2 juni om 14.30 van start met de Jiddische muziek van Ella Visser. De tweede act van de middag is coverband We-Cover. Als derde is de Ierse zanger en gitarist Roger Walker aan de beurt.

Als er tijd over is wordt het laatste open podium voor de zomerstop afgesloten met een paar geimproviseerde nummers. Het open podium is gratis toegankelijk.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Ella Visser en Lenie Adolfsen

Ella Visser uit Babberich werd op haar 12e gegrepen door Jiddische muziek. Visser zingt en begeleidt zichzelf op de gitaar. Ze treedt in de Gasthuiskerk op met  haar begeleidster op accordeon Lenie Adolfsen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Coverband We-Cover

De vijfmanscoverband We-Cover bestaat sinds 2016 en speelt een uitgebreid repertoire dat bestaat uit pop- en rockcovers uit de jaren 80 en 90, een enkel recenter nummer en Nederlandstalige klassiekers.

De Ierse zanger, bassist en gitarist Roger Walker speelt en zingt op 2 juni een aantal klassieke bluesy- en andere nummers. Zelf omschrijft hij zijn repertoire als ‘mainly southern stuff.’ Walker begeleidt zichzelf op de gitaar.

Zondag 2 juni. Vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.gasthuiskerkdoesburg.nl.