Stichting Gehandicapten Raad Doesburg organiseert de “Blijf Mobiel Tocht”

Foto: Stichting Gehandicapten Raad Doesburg

DOESBURG – Op woensdag 15 mei is het zover. Dan organiseert de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg en omstreken haar jaarlijkse scootmobieltocht. Er is door de organisatie, wederom een mooie route voor u uitgestippeld.

Woensdag starten de deelnemers om 13.00 uur bij 0313 op De Linie 2. De route zal hen Doesburg uitleiden, langs goed begaanbare wegen richting Ellecom. Bij de Carolinahoeve worden de deelnemers verwacht voor een tussenstop met koffie of thee naar keuze met gebak. De verwachting is rond 16.00 weer in Doesburg te zijn.

U kunt zich opgeven via de onderstaande contactgegevens. Dat is prettig voor de organisatie, aangezien de diverse locaties graag van te voren weten op hoeveel personen ze mogen rekenen. Voor u geldt dat wanneer u zich tijdig, voor 10 mei, opgeeft u na afloop een mooie glimmende herinnering ontvangt.

Blijf Mobiel Tocht

De deelname aan deze “Blijf Mobiel Tocht” is zoals altijd gratis en ook geschikt voor rolstoelfietsen en driewielfietsen. Ook mag er een begeleider mee op de fiets. Het enige waar u voor moet zorgen zijn volle banden, volle accu’s en een goed humeur.

Wat de SGRD ook heel leuk vindt, wethouder Birgit van Veldhuizen fietst ook mee!

Inschrijving voor 10 mei 2017 via de volgende mogelijkheden:

https://gehandicaptenraaddoesburg.org, per email via: [email protected], of telefoon: 06-38681047.