Verbouwde DekaMarkt Doesburg weer open

DOESBURG – Oplaadpunt voor levensgenieters: zo luidt de slogan voor Hanzestad Doesburg. Het vernieuwde en uitgebreide aanbod van de verbouwde DekaMarkt aan de Breedestraat sluit daar mooi op aan. Iedereen die van lekker eten en drinken houdt komt hier namelijk aan bod. Deze winkel is sinds vanochtend weer open.

Tijdens de verbouwing is de winkel tien dagen dicht geweest. Een uitgebreider assortiment, zowel in verse als houdbare producten valt direct op. Bovendien springt de vernieuwde broodafdeling in het oog. De geur van versgebakken broodjes komt de bezoekers al van ver tegemoet.

Tijd

Wie weinig tijd heeft en voor gemak gaat, scant zelf zijn boodschappen. Betalen gebeurt nu aan het einde van de ronde door de winkel bij een betaalpaal. Boodschappen doen kan elke dag van de week: maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 20.00 uur. Van donderdag tot en met zaterdag kunnen klanten nog een uurtje langer winkelen. Zondag is de winkel open van 10.00 tot 20.00 uur.

Loyaliteitsprogramma Smaakmakers

Net als in alle andere DekaMarkt winkels kunnen klanten ook in Doesburg Smaakmaker worden. Smaakmakers sparen punten bij hun boodschappen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor hoge kortingen op mooie producten en uitjes in de Smaakmakershop.

DekaMarkt

Het familiebedrijf DekaMarkt heeft 81 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Een (online) wijnmarkt, bezorgservice (online boodschappen doen) en een tankstation zijn onderdelen van het bedrijf. In 1949 introduceerde DekaMarkt, als eerste in Nederland, het fenomeen zelfbediening. Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl.

De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Detailresult Groep NV heeft behalve twee supermarktketens (DekaMarkt en Dirk van den Broek) ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Kijk voor meer informatie op www.detailresult.nl.

Wilt u geen e-mail meer van ons ontvangen? Uitschrijven