Vijf turnsters Unitas door naar finale 5e divisie!

Foto: Unitas Doesburg

DOESBURG – Zondag 31 maart heeft de laatste voorrondewedstrijd plaatsgevonden van de 5e divisie. Een extra spannende wedstrijd omdat ook de doorstroming naar de finale bekend werd gemaakt.

Voor Gymnastiekvereniging Unitas Doesburg kwamen deze dag vijf turnsters in actie.

1e ronde

In de eerste ronde was het de beurt aan Jayda Mahulette, Jette Galama en Meis Tankink. De dames turnde een goede wedstrijd en dat werd beloond met mooie cijfers. Jette behaalde een vierde plaats, Jayda werd achtste en Meis vijftiende. Toen volgde de doorstroming naar de finale: alle drie de meiden hebben zich hiervoor geplaatst.

2e ronde

In de tweede ronde turnde Evelet de Man haar wedstrijd. Zij begon de wedstrijd op de balk en viel er helaas af. Maar zij herpakte zich goed op de andere toestellen en werd uiteindelijk vierde. Ook Evelet heeft een plekje in de finale bemachtigd.

3e ronde

In de laatste ronde was het de beurt aan Zoë Warringa. Zij wist zich optimaal te verbeteren ten opzichte van de eerste twee wedstrijden waar zij twaalfde werd. Zoë turnde een hele goede wedstrijd en behaalde deze wedstrijd een knappe vierde plaats. Ook Zoë heeft de finale behaald.

Dat betekent een succesvolle dag voor Unitas!

Alle vijf de turnsters door naar de finale. Een topprestatie waar de trainsters en het bestuur van Unitas zeer trots op is. Op naar de finale op 18 mei in Didam.

Kijk voor meer informatie over Gymnastiekvereniging Unitas Doesburg op: http://www.unitasdoesburg.nl/

 

Cookieinstellingen