Programma met prachtige operamelodieën

Foto: Opera Gelderland Oost

DOESBURG – Op zondag 31 maart om 15.00 uur brengt Opera Gelderland Oost onder leiding van Frank Litjens een programma met prachtige operamelodieën ten gehore, dit keer met als titel Opera Con Intermezzo.

Opera Gelderland Oost

Het operakoor bestaat uit enthousiaste zangers en zangeressen die dit keer ondersteuning krijgen van violiste Anneke Jansen. Zij zorgt samen met haar pianist voor een aantal muzikale intermezzo’s. Het koor zingt werk van Mozart, Rossini, Verdi en andere componisten; met de nadruk op het schitterende werk van Verdi.

De leden van het koor komen behalve uit de Liemers uit Apeldoorn, Arnhem, Bemmel, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Doorwerth, Epe en Netterden. Frank Litjens dirigeert vanaf 1995 bij Opera Gelderland-Oost. Hij volgde de opleiding Schoolmuziek en koordirectie aan het Arnhems Conservatorium.

Frank Litjens

Daarna vervolgde hij zijn opleiding bij Cees Rotteveel in Tilburg, Jos Leusink en Jos Vermunt in Zwolle. Op dit moment is hij verbonden aan Het Velper Bach Ensemble, Deventer Musical en ook aan kamerkoor Kallíope.

Zondag 31 maart, 15.00 uur. Toegang € 17,50. Tickets via de website.

Kijk voor meer informatie ook op: www.gasthuiskerkdoesburg.nl.