Big Band Dieren featuring Parsa in het Jazzcafé gasthuiskerk Doesburg

Foto: Big Band Dieren

DOESBURG – In het kader van de Nederlandse Kindermuziekweek keert de jonge trompettist Parsa terug in het Jazzcafé van Gasthuiskerk Doesburg. Op maandag 1 april om 19.30 uur speelt het dertienjarige talent als gast mee met Big Band Dieren, die onder leiding staat van Vincent Bergervoet.

Big Band Dieren

Deze band bestaat uit enthousiaste amateurmuzikanten die elk jaar enkele optredens verzorgen op festivals, bedrijfsfeesten, jaarmarkten en meer. De band speelt doorgaans in de traditionele bezetting van 5 saxofoons, 4 trombones, 4 trompetten, slagwerk, percussie, piano, gitaar, contrabas en zangeres. Het repertoire bestaat behalve uit bekende jazzklassiekers uit een aantal goed gearrangeerde, swingende  hedendaagse popsongs.

Jazzcafé gasthuiskerk Doesburg

Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap. De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay as you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

Maandag 1 april, 19.30 uur. Toegang gratis.

Kijk voor meer informatie ook op: