Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg

Foto: www.foter.com

DOESBURG – Stichting Doesburgerinitiatief heeft een Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg samengesteld. Deze gids bevat een overzicht van 90 verschillende activiteiten in Doesburg die speciaal voor ouderen worden georganiseerd of zeer geschikt zijn voor ouderen. De nadruk van de activiteiten ligt op ontmoeten.

De weg vinden naar mee doen

Met deze gids wil de stichting ouderen stimuleren om de deur uit te gaan en mee te doen aan een van de vele activiteiten in Doesburg. De gids voorziet in een behoefte van Doesburgse zorg- en welzijnsorganisaties. Hiermee kunnen zij oudere Doesburgers helpen de weg weten te vinden naar plekken waar het gezellig is, een praatje kan worden gemaakt, waar samen kan worden gegeten of met anderen iets kan worden gedaan.

Aanbieden gids aan wethouder van Veldhuizen

Op dinsdag 19 maart om 12.45 uur overhandigen de initiatiefnemers – Ben en Tanja Kruk – het eerste exemplaar van deze Ontmoetingsgids aan wethouder Birgit van Veldhuizen.

Wethouder Birgit van Veldhuizen:

‘Deze gids is een goede bouwsteen om eenzaamheid in Doesburg te bestrijden. We gaan hem gebruiken om meer ouderen naar activiteiten te helpen.’

article
8658
Stichting Doesburgerinitiatief heeft een Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg samengesteld
DOESBURG – Stichting Doesburgerinitiatief heeft een Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg samengesteld. Deze gids bevat
https://doesburg.nieuws.nl/nieuws/8658/ontmoetingsgids-voor-ouderen-in-doesburg/
2019-03-18T17:39:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/86/2019/03/18173928/Ouderengids.jpg
Doesburg, doesburg.nieuws.nl, Ontmoetingsgids, Stichting Doesburgerinitiatief
Nieuws