Twee zilveren medailles voor Unitas Doesburg!

Foto: Unitas Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 23 februari heeft de 2e wedstrijd van de 6e divisie plaatsgevonden in de turnhal in Didam. Voor Unitas een dag met tien turnsters die in actie kwamen.

In de eerste ronde was het de beurt aan Alicia Reijnders, Hanna Damen en Merle Bonne. De dames turnde met veel plezier en dit werd beloond met goede klasseringen. Merle behaalde een 13e plaats, Alicia werd 10e en Hanna 6e.

In de tweede ronde kwamen Bloem Brinkhuis, Buket Soydan, Fenne Wallerbos en Pien van Ree in actie. Bloem maakte een foutje op de balk maar werd toch nog 14e. Fenne behaalde een 12e plaats en Buket werd ondanks twee foutjes toch nog 5e. Pien turnde een goede wedstrijd en dit werd beloond met een zilveren medaille.

In de derde ronde turnde Rana Cavé en Sari Linn Kaal hun wedstrijd. Rana had een topdag en werd 8e. Sari behaalde het 2e cijfer op de vloer en werd uiteindelijk 15e. In de laatste ronde was het de beurt aan Renske Lieftink. Renske maakte geen enkel foutje deze wedstrijd en dat leverde haar een 2e plaats op (foto).

Felicitaties aan alle meiden voor de goede prestaties, op naar de volgende wedstrijd op 13 april.

(Op de foto: Renske Liefting (2e), Evi Rondeel (1e) en Dewy van Vuuren(3e) beide van Margriet Didam)

Cookieinstellingen