Sweet Silver & Co in het Jazzcafé

Foto: Sweet Silver & Co

DOESBURG – Zangtrio Sweet Silver uit het Gelderse Warnsveld bestaat uit Sabine Harmsen, Sabine van Oostveen en Marjolein Abbink. Sweet Silver zingt op maandag 4 maart vanaf 19.30 uur heerlijke driestemmige jazznummers van vroeger en hedendaagse nummers in een jazzy jasje.

De dames doen dat in de stijl van The Andrews Sisters of The Boswell Sisters.

Sweet Silver speelt sinds medio 2017 met een geweldig eigen combo; vandaar de toevoeging ‘Co’, dat wordt gevormd door Louis Houët, Wil van Schaik en Ton Damm. In 2014 deed Sweet Silver een gastoptreden bij de wereldberoemde Bratislava Hot Serenaders uit Slowakije. De laatste jaren trad Sweet Silver in binnen- en buitenland vaak op met The Blue River Jazz Band. Vanaf mei 2017 gaat ieder zijns/haars weegs en gaat Sweet Silver verder met het kleine combo & Co.

Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap.

De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay as you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

Kijk voor meer informatie op www.gasthuiskerkdoesburg.nl