Evenementenproeverij op 11 maart in de Gasthuiskerk

Foto: gemeente Doesburg

DOESBURG – Kom kennismaken met de vele evenementen in Doesburg en hun organisatoren. Om alle evenementen te kunnen behouden in Doesburg, zijn de organisaties dringend op zoek naar vrijwilligers.

Samen houden zij Doesburg bruisend, kom langs, maak kennis en kom ervaren of u vrijwilliger kunt en wilt worden bij één van de evenementen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedereen en alle hulp is altijd welkom!

Doesburg bruist en dit komt voor een belangrijk deel door de vele evenementen die Doesburg kent. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Hanzenfeesten, de Doesburgse-Kadedagen, Doesburg Binnenstebuiten, Kerstmarkt. Juist deze evenementen hebben dringend behoefte aan vrijwilligers, die bereid zijn mee te werken en deze evenementen ook in de toekomst te behouden. Vrijwilliger worden van een evenement geeft veel voldoening en is dankbaar werk. De evenementen kunnen zonder vrijwilligers geen doorgang vinden. Doesburg zou Doesburg niet meer zijn zonder deze evenementen.

Wilt u een steentje bijdragen en meewerken aan één van de leuke evenementen?

Kom dan op maandag 11 maart naar de Evenementenproeverij in De Gasthuiskerk. Diverse organisaties presenteren zichzelf en hier kunt u meer informatie krijgen bij de verschillende kraampjes van de evenementen. Hoor en zie wat er van u als vrijwilliger gevraagd wordt. Dit alles in een gezellige ambiance en onder het genot van een hapje en een drankje.
Evenementenproeverij in de Gasthuiskerk, Maandag 11 maart 2019, 19.00 inloop, 21.30 afsluiting.

Voor iedereen die zich inschrijft als vrijwilliger bij één van de evenementen ligt er een leuke attentie klaar!

(Bron: gemeente Doesburg)