Nieuwjaarsparty met DJ, disco, ABBA en soul

Foto: ABBA Factory De Waag

DOESBURG – Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert Podium De Waag vanaf 20.00 uur een flitsende en swingende nieuwjaarsparty met DJ, disco, ABBA en soul.

Voor wie er na Nieuwjaarsnacht nog geen genoeg van kan krijgen, en uiteraard voor wie een beetje is bijgekomen is de flitsende en supergave discodansvloer van De Waag op zaterdag 5 januari The Place To Be.

Op de klanken van de ABBA-factory en DJ Frank kunnen de liefhebbers van disco, swing, ABBA en soul hun hart ophalen en 2019 gewoon nog een keer inluiden.

De ABBA-Factory werd ooit opgericht door drummer Arlin Wernecke, die het initiatief nam om een groep muzikanten bij elkaar te brengen voor een try-out in de stijl van ABBA. Hij zocht en vond twee zangeressen, een bassist, een gitarist en een toetseniste (en zangeres); bij elkaar de voorlopige band. Toen het gezelschap de smaak eenmaal te pakken had was er geen stoppen meer aan.

De groep werd een hechte en gezellige club met liefde voor de muziek, en trad al eerder op in De Waag. Ook DJ Frank is in Doesburg geen onbekende. Frank Smeenk weet als geen andere de voetjes van de vloer te krijgen.

  • Nieuwjaarsparty Podium De Waag. Zaterdag 5 januari, 20:00 uur. Entree: € 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar in De Waag.
  • Het spektakel vindt plaats in de Hooge Zaal van De Waag en duurt tot ongeveer 0.30 uur.

Discodansvloer