Slagwerkconcert MDVS Doesburg

Foto: MDVS Doesburg

DOESBURG – Zondag 4 november om 14:00 uur is het weer tijd voor het jaarlijkse Slagwerkconcert in Doesburg. Het concert wordt georganiseerd voor de malletband van MDVS Doesburg in het Martinus Atrium.

De malletband verzorgt dan een leuke middag met (melodische) slagwerkstukken samen met slagwerkgroepen van drie andere verenigingen. De groepen die dit jaar door de slagwerkers van Muziekcorps der Voormalige Schutterij zijn uitgenodigd zijn om een spetterende slagwerkmiddag te verzorgen zijn: de Airborne Malletband uit Oosterbeek, Slagwerkgroep St. Gregorius uit Giesbeek en slagwerkgroep Ons Genoegen uit Millingen aan de Rijn.

Net als vorig jaar zal de malletband van MDVS verrassend uit de hoek komen met hun melodische slagwerkstukken. Stukken als “Africa” en “Celebration” zullen voorbijkomen en met Michael Jackson zullen de slagwerkers u meenemen in de swingende popmuziek.

Het Slagwerkconcert op zondagmiddag 4 november in het St. Martinus Atrium in Doesburg begint om 14:00 uur en de toegang is ook dit keer weer gratis!