De Beursvloer van Doesburg en Rheden daagt uit tot matches

Foto: Beursvloer Doesburg - Rheden

RHEDEN/DOESBURG – De Doesburg – Rhedense Uitdaging daagt het maatschappelijk betrokken bedrijfsleven en de lokale vrijwilligersorganisaties en verenigingen uit om tijdens de Beursvloer 2018 op maandag 5 november, zoveel mogelijk vraag en aanbod uit te wisselen.

Men kan vragen naar kennis, materialen, diensten en creativiteit vanuit het bedrijfsleven.

De Beursvloer is een samenwerking met het Loket Vrijwilligerswerk Rheden van Radar Uitvoering en de Buurtacademie Doesburg. Het wordt gehouden in Het Arsenaal te Doesburg.

‘Via de Beursvloer worden in korte tijd zeer diverse vragen vanuit organisaties ingewilligd door het lokale bedrijfsleven’, vertelt Raymond Koerhuis van de Doesburg – Rhedense Uitdaging.

De editie 2017 van de Beursvloer was een succes. Deze resulteerde in ruim 30 matches: van het aanbieden van werkervaringsplekken tot ondersteuning bij het maken van een bouwtekening voor een weggeefwinkel  tot het aanbieden van vloerplaten om een workshopruimte efficiënter in te richten.

Vraag en aanbod

‘Hoekmannen en -vrouwen zijn tijdens de avond goed op de hoogte van het aanbod vanuit het bedrijfsleven en kunnen daardoor de vertegenwoordigers van de maatschappelijke organisaties snel met de juiste mensen in verbinding brengen.’ Raymond Koershuis vindt het fantastisch dat er zoveel over en weer gaat. ‘De onderhandelingen duren een kort, maar dynamisch uurtje. De notaris zorgt er voor dat alle matches met een contractje op dezelfde avond nog worden vastgelegd. Dit maakt de matches tot serieuze deals.’

Aanmelden

De inloop is tussen 17.30 en 18.00 uur. Een kopje soep en een broodje worden dan geserveerd. Om 18.00 uur start de beursvloer, dit duurt tot 19.00 uur zodat met een hapje en een borrel nog de gelegenheid krijgen om te netwerken. Het Arsenaal is gevestigd aan de Kloosterstraat 15 te Doesburg.

Aanmelden graag voor 29 oktober. Dit kan via een mail naar: [email protected] voor vragen: Raymond Koerhuis via het mailadres [email protected].