Tasty grooves en spicy sounds van Home Cookin

Foto: Inge Hondebrink

DOESBURG – De herfst is aangebroken. Even achterover leunen na een hete en drukke zomer? Even kalm aan doen? Vergeet het maar. Op zondag 14 oktober swingt Podium de Waag in Doesburg als vanouds.

Vanaf 15.00 uur zorgen de heren van Home Cookin voor een pittig muzikaal intermezzo tussen zomer en Kerst.

Home Cookin

Met een smakelijke stoofpot van soul, blues, funk en rock en met covers van grootheden als Daniel Lanois, Charly Sexton, The Band en Jamie Lidell is Podium de Waag op 14 oktober de ‘place tot be.’ Home Cookin is een band zoals ze vandaag de dag niet meer worden gemaakt. Vier ervaren muzikanten die ‘ouderwets’ muziek maken, zonder te denken aan commercieel succes. De grote massa vermaken? Nee, dat is niet waar Home Cookin op uit is. Kwaliteit, daar draait het om bij deze band, die niet alleen een band is, maar ook, en vooral, een muzikale vriendenclub.

Voor deze vier thuiskokers is het podium een muzikale huiskamer, waar het voor iedereen goed toeven is. Klassieke hits worden er afgewisseld met dansbare soul-classics en op zijn tijd een prachtige ballad; omdat ‘slow food’ ook heel lekker kan zijn.

Home Cookin: voor de muzikale fijnproever.

Bezetting:

  • Thijs Simons, drums, vocals
  • Harry Hardholt, gitaar, vocals
  • Peer Groning, piano, hammond-orgel
  • Willem Krammer, bas

Zondag 14 oktober 15.00 uur, Podium De Waag, Koepoortstraat 2-4, Doesburg. Toegang gratis.