Zing je moerstaal tijdens de Gasthuiskerk Singalong

Foto: Gasthuiskerk Doesburg

DOESBURG – Op woensdag 3 oktober organiseert Gasthuiskerk Doesburg om 20.00 uur een gezellige Gasthuiskerk Singalong met als muzikale gastheren Peter van den Broeke en Sander Spaan. Deze keer kunnen de liefhebbers van zingen en meezingen in de Gasthuiskerk rekenen op een serie herkenbare en meezingbare liederen en liedjes uit het Nederlandse repertoire.

Bekende hits van artiesten van Hazes tot Bløf en van Rob de Nijs tot Corrie Konings komen voorbij; uw favoriet zit er vast en zeker bij. U hoort en zingt klassiekers als Banger Hart, Jan Klaassen de Trompetter, Het Dorp en Stil in Mij. Presentator Peter van den Broeke is op 3 oktober uw muzikale leidsman, steun en toeverlaat. Peter wordt daarbij ondersteund door pianist en dirigent Sander Spaan. De teksten van de liederen worden getoond op grote schermen.

Als de voortekenen niet bedriegen dreigt dit opnieuw een supergezellige en oermuzikale avond te worden. Wees er snel bij, want de Gasthuiskerk Singalongs zijn vaak snel uitverkocht. Kom ook en zing mee!

Woensdag 3 oktober, 20.00 uur. Toegang € 5,00. Tickets via de website.

Kijk voor meer informatie ook op: www.gasthuiskerkdoesburg.nl