Blue River Jazzband en Round Midnight én Parsa in de Gasthuiskerk

Foto: YouTube

DOESBURG – Op maandag 1 oktober staan vanaf 19.30 uur twee bands op het programma tijdens het maandelijkse Jazzcafé van Gasthuiskerk Doesburg: de Blue River Jazzband en Round Midnight.

Er is een extra muzikale verrassing in de vorm van een gastoptreden van de pas 13 – jarige trompettist Parsa, de zoon van Iraans/Afghaanse ouders. Hij speelt Blue River, als ode aan de IJssel.

Vier leden van de befaamde Blue River Jazz Band besloten in navolging van de Deens-Zweedse band Scandinavian Rhythm Boys een Adrian Rollini Project te starten. De hoofdrollen in dat project worden vervuld door Jochem Geselschap op bassaxofoon, Ad Rats op contrabas, Dirk Maas op de banjo en Rob Duis op cornet.

Round Midnight bestaat uit zangeres Astrid Volckerick, Henk Scholten op alt en tenorsax, bassist Roger Walker, drummer Casper Maas en pianist Richard Rhemrev. De band speelt een mix van jazz-classics, hier en daar met een Zuid-Amerikaanse touch en afgewisseld door jazzy blues.

Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap. De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay when you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

Maandag 1 oktober 19.30 uur. Toegang gratis.

Kijk voor meer informatie ook op: www.gasthuiskerkdoesburg.nl