Laatste Montmatre Markt Doesburg ook weer erg populair

DOESBURG – Zondag 26 augustus werd de vijfde en laatste Montmartre markt van dit seizoen gehouden, deze trok weer vele toeristen, waardoor er weer veel verhandeld werd.

De Markt werd gehouden in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat..

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd, De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markt stonden leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken.

Er was live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. Oftewel “Joie de Vivre” .

De Montmartre markt was op van 10.00 – 17.00 uur te bezoeken. Volgend jaar gaat de Montmartre markt het vierde seizoen in en de eerste markt van 2019 zal plaatsvinden op de laatste zondag van april. Meer informatie: www.stein.nl

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor foto’s van de vorige Montmatre Markt op: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/103977/drukbezochte-voorlaatste-montmartremarkt-doesburg/