Ben jij tussen de 6 en 17 jaar? Kom dan naar de Waterdag van Waterscouting Abel Tasman 

Foto: Waterscouting Abel Tasman Giesbeek

GIESBEEK – Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert de Waterscouting Abel Tasman uit Giesbeek een Waterdag. De scoutinggroep laat je dan kennismaken met haar zomeractiviteiten. Je gaat onder andere varen, knopen, leuke spellen doen en marshmallows opwarmen in het kampvuur.

Ben je tussen de 6 en 11 jaar en heb je je zwemdiploma A, dan ben je van 10.00 tot 12.30 uur van harte welkom bij de dolfijnengroep. De Dolfijnen komen elke zaterdag bij elkaar en maken spelenderwijs kennis met de activiteiten op en rond het water. In de zomer wordt veel gevaren met je dolfijnvriendjes en je leiding. In de winter worden meer activiteiten op het strand, in het veld en in het gebouw gedaan. De Dolfijnen gaan meerdere keren per jaar op kamp.

Ben je tussen de 12 en 17 jaar dan ben je van 14.00 en 17.00 uur van harte welkom bij de Juniorengroep. De Junioren zijn in de zomer veel op het water te vinden. Je gaat leren zeilen, roeien en wrikken, zodat je verantwoord en zelfstandig kunt varen op de Giese plassen. In de winter worden landspellen gedaan, wordt er gezwommen in zwembaden en help je mee aan het onderhouden van de boten. De Junioren gaan meerdere keren per jaar kamp.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Susanne Sijbrant via [email protected] Dus, trek op zaterdag 9 juni je zwemkleding aan en kom naar de Rhedense Veerweg 72 in Giesbeek.

Je hoeft je niet aan te melden en er staat voldoende begeleiding klaar om er een spetterende dag van te maken!