Open dagen op Titus Brandsma in Velp

Foto: Titus Brandsma

VELP/REGIO – Op Titus Brandsma in Velp (onderdeel van het Arentheem College) vinden op vrijdagavond 2 februari (19.00-21.00 uur) en zaterdag 3 februari (11.00-13.00 uur) de jaarlijkse Open dagen plaats.

De school kiest ervoor om onder andere door middel van workshops leerlingen en ouders kennis te laten maken hoe er op Titus Brandsma les wordt gegeven.

Titus Brandsma is een kleine en veilige school. De school biedt instroom voor havo en mavo. Leerlingen die instromen kunnen de mavo én havo (voor havo geldt dit voor de twee meest gekozen profielen: Economie & Maatschappij en Cultuur & Maatschappij) afronden bij Titus Brandsma.

Verder kent de school een “Wereldklas”. Deze klas is bedoeld voor leerlingen voor wie de stap naar het voortgezet onderwijs nog te groot is. In een jaar wordt gewerkt aan profielverbetering en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen van 11 tot en met 13 jaar. Het onderwijsconcept is uniek in de regio. Leerlingen komen dan ook soms van ver om naar de Wereldklas te kunnen.

Op de open dagen kunnen ouders en leerlingen vooral sfeer proeven en geïnformeerd worden over de mogelijkheden op Titus Brandsma. De geleidelijke overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs en de inhoud van de Wereldvakken wordt nader toegelicht.

De open dagen vinden plaats bij Titus Brandsma aan de Reigerstraat 25 in Velp. Voor meer informatie kunt u bellen naar 026-3633836 of www.arentheemcollege.nl.