Kerstfeest van de Timmerman

Foto: Peter Bakker

ANGERLO –  Wat leuk dat je mee op reis gaat om het kerstfeest van de Timmerman te vieren! De Timmerman heeft het zwaar met kerst. Wat gebeurt er toch allemaal. Gaat hij het kerstfeest wel tot een goed einde brengen of knijpt hij er tussen uit?

De Gallus Kerk  in Angerlo is op 24 december de herberg en jij één van de vele gasten.
Buiten zul je ontvangen worden door vuurkorven en muziek en natuurlijk door de herbergier en zijn helpers.

Voor in de herberg staat een reuze prentenboek. Twee engelen vertellen het verhaal van Jozef, waar in jij zelf de geluiden van de wind en de kataklop van de ezel mag maken. Drie engeltjes gaan voor jou de de bladzijde van het prentenboek laten zien.

Zestien kinderen gaan zingen. Alle Kinderen en hun ouders en opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Na het verhaal gaan ze nog heerlijk buiten bij de vuren kroamschudden met krentenwegge en chocomelk.

Maar let op de Herbergier, voor je weet zegt hij dat het vol is. Kom je van ver of heb je geen kinderen, maar wil je dit bijzondere verhaal en het prentenboek mee maken? Kom dan om 16.00 naar de generale.

André Bikker maakte voor het Kerstfeest van de Timmerman 22 bijzondere prenten die hij branden met vuur op gerecycled hout.
Samen vormen de graVuren een bijschrijf-vertel-prentenboek. Zo kan je eigen kerstverhaal of dat van je kind vastleggen naast de humor volle prenten. Het prentenboek is na de generale en het Kinderkerstfeest ook op papier beschikbaar. Leuk om het verhaal thuis in je eigen woorden nog eens na te vertellen.

Een bijzondere kerstviering

  • Het Kerstfeest van de Timmerman
  • Zondag 24 december 19.00 tot 20.00 uur
  • Voor belangstellende en volwassenen is er de generale van 16.00 – 17.00 uur
  • Galluskerk, Angerlo

Graag tot ziens in herberg de Gallus in Angerlo. Meer informatie? www.pkn-angerlodoesburg.nl