Wijkagenten regio politie IJsselwaarden

Foto: politie.nl

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL/DOESBURG – Politie IJsselwaarden is actief in 3 gemeenten, Rheden, Rozendaal en Doesburg, het gebied is onderverdeeld in 4 clusters waarin diverse wijkagenten actief zijn.

De wijkagenten maken deel uit van één van de vier clusters, het cluster Velp, het cluster Rheden-Rozendaal, het cluster Dieren en het cluster Doesburg. Alhoewel elke wijkagent een eigen wijk heeft, verzorgen de wijkagenten van het cluster een onderlinge vervangbaarheid, zodat de bewoners altijd terecht kunnen bij één van de wijkagenten binnen het cluster.

Mensen hoeven niet altijd perse  wijkagent van hun straat of wijk te spreken, maar willen graag contact met een wijkagent. Mocht het om een specifieke casus gaan, waar de eigen wijkagent al mee bekend is, dan zal zijn collega wijkagent (kunnen) doorverwijzen naar de betreffende collega.

Om in contact te komen met één van de wijkagenten kan men altijd bellen naar 0900-8844, sommige wijkagenten zijn ook actief op twitter en Facebook. De onderstaande wijkagenten doen hun werk natuurlijk niet alleen, ze worden vaak geholpen door andere collega’s. Er staat een heel team van andere hulpverleners achter hen, om ervoor te zorgen dat de juiste hulp op het juiste tijdstip door de juiste mensen gegeven kan worden.

Ook gemeente Doesburg hoort bij politie IJsselwaarden

De wijkagenten van het cluster Doesburg zijn Harrie Jansen en Jan Luesink. Harrie twittert onder het account @WA_H_Jansen. Ook zetten zij informatie op de Facebookpagina van politie Doesburg.

Het politiebureau van het cluster Doesburg aan de Halve Maanweg 3 is op dinsdag en vrijdag open van 13.00 tot 17.00 uur.

Het cluster Dieren omvat de dorpen Dieren, Spankeren en Laag-Soeren.

De wijkagenten van dat cluster zijn Martin de Vries, Taco Oostvogel en Berdien Ellenkamp. Geen van hen maakt gebruik van een twitter-account, maar delen vaak informatie via de Facebookpagina van politie Dieren.

Het cluster Rheden-Rozendaal omvat de dorpen Rheden, De Steeg en Ellecom en Rozendaal.

De wijkagenten zijn Henk Bolhuis en Henk Willemsen. Deze collega’s maken/maakten gebruik van het twitteraccount @wijkagRheden. Henk Willemsen maakt gebruik van het twitteraccount @H_Willemsen. De wijkagent van Rozendaal is Jos Scholten, die geen gebruik maakt van twitter. Verder delen zij informatie via de Facebookpagina van politie Rheden-Rozendaal.

Het cluster Velp omvat alleen het dorp Velp.

De wijkagenten zijn Herwin van der Sanden, Arnoud Entius en Theo Overgoor. Op twitter is Theo actief op het account @T_Overgoor. Ook de wijkagenten in dit cluster delen informatie via de Facebookpagina van politie Velp.

De bovenstaande 3 clusters maken gebruik van 2 politiebureau’s in Velp aan de Stationsstraat 40, is open op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 12.00 uur, op donderdag van 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 18.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Het politiebureau van Dieren aan de Hogestraat 11, is geopend op maandag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur.