€300.000 om de Veluwe nóg mooier en aantrekkelijker te maken

Foto: Jamie Lebbink

REGIO – De Veluwe is de prachtige ‘achtertuin’ van onze gemeenten en is vorig jaar terecht uitgeroepen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Daarmee won de provincie Gelderland €300.000 om de Veluwe nóg mooier en aantrekkelijker te maken.

De provincie Gelderland heeft besloten om een groot deel van dit geld te besteden aan nieuwe initiatieven die de Veluwe nog mooier en aantrekkelijker maken voor bewoners, bedrijven en bezoekers. De provincie Gelderland daagt daarom iedereen zonder winstoogmerk (studenten, inwoners, recreanten, instellingen, stichtingen, etc.) uit om hiervoor vernieuwende en inspirerende ideeën aan te dragen!

Indieners van de tien beste ideeën winnen mooie geldprijzen (met een totaal van €10.000,- prijzengeld) én maken kans op een deel van het uitvoeringsbudget van €240.000,- waarmee jij jouw idee ook echt kan realiseren!

Heb jij hiervoor een goed idee, laat het dan weten! Meer lees je op: https://www.prijsvraagdeveluwe.nl en lees de volledige briefing op: https://www.prijsvraagdeveluwe.nl/challenges/briefing/veluwe/veluwe en geef ook de Facebookpagina een like!