doesburg.nieuws.nl nu ook van start

Foto: doesburg.nieuws.nl

DOESBURG/BRUMMEN/VELP – Vanaf heden zijn ook brummen.nieuws.nl en doesburg.nieuws.nl in de lucht, ook in deze gemeente wil het enthousiaste team van rheden.nieuws.nl zo veel mogelijk interessant en wetenswaardig nieuws gaan brengen.

Na ongeveer 6 jaar actief te zijn voor de inwoners van gemeente Rheden heeft het team besloten om ook brummen.nieuws.nl en doesburg.nieuws.nl te gaan starten. Inmiddels hebben 80 gemeenten in Nederland een nieuws.nl website.

Vrijwilligers gezocht

Ben jij geïnteresseerd om te fotograferen voor brummen.nieuws.nl of doesburg.nieuws.nl? Eens naar een activiteit in de gemeente te gaan en daar een stukje over te schrijven? Dan neem even contact op:  https://rheden.nieuws.nl/contact/

Contact opnemen met de redactie kan op vele manieren

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de redactie van brummen- & doesburg.nieuws.nl. Wil je ons iets melden, heb je een tip of je wilt een vraag stellen? Telefoneren, Facebooken, Twitteren of mailen, het maakt niet uit. Doe het op de manier waarop jou dit het beste uitkomt.

Wil je zelf een bericht insturen?

Dat kan: http://doesburg.nieuws.nl/schrijf-je-mee/ of http://brummen.nieuws.nl/schrijf-je-mee/. Ook een activiteit of evenement kan je naar ons toezenden door één van de volgende formulieren in te vullen: http://doesburg.nieuws.nl/activiteit-toevoegen/ of http://brummen.nieuws.nl/activiteit-toevoegen/.

Social Media:

Alle nieuwsberichten worden verspreid via Facebook en staan een dag later in de nieuwsbrief van brummen- en/of doesburg.nieuws.nl! Klik op de linkjes en Volg ons, Like ons & Deel! Abonneer je op de nieuwsbrief! https://cdn.nieuws.nl/media/sites/86/2018/10/05101802/doesburg.nieuws.nl_.jpg/ en https://www.facebook.com/brummen.nieuws.nl/

Adverteren op brummen- of doesburg.nieuws.nl? Neem dan contact op met Dolf Verschuren op 06 – 4025 3846

Adverteren?